Wednesday, March 7, 2007

Paivansateet

Sain lisattya tan kuvan vasta nyt, mutta tassa vahan kuvaa siita vehreydesta ja kumpuilevasta maastosta tuolla takana jossain jos tihrustatte.

Sunnuntaina Jenin ja Derekin lapsenlapset tuli hoitoon koko paivaks. Ne oli niin sulosia, villeja ja hauskoja. Kyllahan niihin nyt sit loppujen lopuks meni hermot, mut niinhan siina aina kay. Leikittiin kaiken maailman leikkeja, uitiin ja meil oli bbq. Lisaan kuvat myohemmin niista kaikista. Suloisin ja puheliain 2 ja puol vuotias Ashleyn, Riley 5v ja Declan 6v. Maanantaina, kun lahin Brisbanesta kohti Hervey Bayta, Ashleyn

alkoi taas sataa. Hervey Bayssa ei. :) Mul on niin tuuria saiden kanssa! Bussi matka meni rattosasti jutellen ruotsalaisen Sofin kanssa. En vielakaan saa suutani auki ruotsiks, en vaan saa, (ja sit niin helkkarin hurreja porraa taal joka kulmassa!) joten puhuttiin englantia. Sofin jaadessa pois Noosan kohdalla kuuntelin lopun matkaa paikallisten keskusteluja. Naa sattu olee viel landelta ja niiden aksentti on niin uskomattoman hauskan kuulosta. Yritin kovasti, mutta en tajunnut puoliakaan. Silti niiden jutut sai mut kikattamaan itsekseni. Matkalla, joku 1-2h ennen Hervey Bayta, se luonto oli niin kaunista. En oo ikina nahny mitaan niin vihreeta ja kumpuilevaa. Se jotenkin viela shokeeras tosi pahasti, koska etelampana on ollu niin kuivaa ja keltasta, ettei sita edes kuvitellu, etta Australias vois olla niin vihreeta. Illalla hostellilla lahin mun huonekavereiden kanssa uhmaamaan Australian lakeja ja omaa henkeamme eli juomaan olutta pimealle rannalle ehka krokotiilien seuraan. Oli hauska 3 oluen ilta ja sit mentiin kaikki ajoissa nukkumaan, silla jokaisella meista oli aikanen lahto Fraser Islandille aamulla.















Riley












Declan

No comments: