Saturday, March 3, 2007

Just chilling

Meilla oli Jenin ja Derekin kanssa hyva ja rauhallinen lauantaipaiva. Herasin taas jo ennen kahdeksaa, niin kuin joka ikinen paiva taalla Bellbowriessa. Nyt se on jo ihan normaalia, luonnollista heraamista, kun olen nukkunut melkein 10 tuntia, eika uni enaa tule. Toisin kuin ekana aamuna. Meinasin saada sydarin noin kello 05. Mulla oli ikkuna auki ja takapihalta ja sen puista alkoi kuulua niin jarkyttava raakyminen, kirkuminen, kaakatus, visertaminen ja nakutus, kun australian mahtava kirjo lintuja aloitti fanfaariensa esittamisen mulle. Harmi vain, etta kyseinen musiikkiesitys oli aivan hirveaa kuunneltavaa, ja etta se alkoi kesken mun unien. Suljin ikkunan, enka sen jalkeen ole avannut sita kertaakaan. Takaisin siis chilliin launtaihin... Vietettiin se koko paiva takapihalla lueskellen ja jutellen kaikkea maailmanmenosta mun ja niiden menoihin. Virkistavaa keskustelua ja ihana juustotarjotin lounaaksi. Pieni ruoanlaskeutumishetki ja sen jalkeen jotain viela virkistavampaa! Seuraavat 2-3 h vietimme uima-altaassa. Kuvat on sesnsuroitu, koska Jen kielsi levittamasta kuvia, joissa jokaikisessa meilla on kuohuviinilasi kadessa, mun vanhemmille ja kavereille, ettei vaan tulisi mitaan vaaria kasityksia. Ehka se oli koko ajan se sama lasillinen...?! Paatin sit kuitenkin laittaa kuvat, etta saatte kasityksen keita naa ihmiset oikein oli.

Ne vajaat kolme tuntia maarittelevat hyvin sanat rentoutua, loma ja nautinto. Siina vaiheessa tunsi ittensa niin vapaaksi. Ei huolen haivaa, eika tarvinnut miettia yhtaan mitaan. Vain ja ainoastaan nauttia sen hetkisesta hyvasta olosta, kuinka ihanasti lammin vesi kietoutu ymparille, ja kuinka poreileva kylma kuohuviini valui alas kurkusta. Oi se oli lomaelamaa!
Vihdoinkin sain sita kaivattua varia vahan lisaa, ei se vaatinut kuin yhden paivan uima-altaassa ilman aurinkorasvaa. Taidan viettaa sunnuntainkin siella leikkien Jenin ja Derekin lastenlasten kanssa, jotka tulee paivaks hoitoon. Valokuvissa ne nayttaa ainakin tosi suloisilta ja ihanilta!
Lauantaista viela... Halusin vieda noi ravintolaan kiitokseks yosijasta ja ruoasta. Mentiin syomaan aivan mielettoman hyvaa thaimaalaista ja laskua pyydettaessa ne ei antanu mun maksaa. Sanoivat vaan, etta kiitos kun tulit kaymaan ja kiitokset myos hyvasta ideasta lahtea ulos syomaan (vaikka nekin teki kylla mielettoman hyvaa ruokaa), mutta me maksetaan. Saasta sa rahas, kunhan et osta niilla enaa yhtaan lisaa vaatteita kannettavaks rinkkaan...:)
Se oli siina, eika siihen ollu sanansijaa.
Kello on puoli 9 sunnuntaiaamuna. Aurinko on paistanu jo pari tuntia. Pakko menna ulos nauttimaan siita! Ei sita ikina tieda, vaikka tanaan olisi viimeinen paiva, kun se tulee esiin. Pohjoiseen pain kun lahden huomenna, niin on hyvin mahdollista, etta auringonpaiste vahenee, koska siella pitaisi olla talla hetkella monsuunikausi. Cairnsissa voin hyvalla tsakalla nahda jopa tornadon! Kuinka siistia se ois?!

1 comment:

Unknown said...

Päätit sit laittaa ton ekan osan tekstistä linkiks :D tekniikan ihmelapsi <3